Laatste tweets

Meer tweets

EXEL

exel

EXEL werd in 1983 opgericht als een dienstverlenende onderneming voor de ontwikkeling en productie van elektronische besturingen en systemen. Al meer dan 28 jaar ervaring in ontwikkeling en service vormt de solide basis van onze kennis. Al vele jaren ligt onze focus op de ontwikkeling van innovatieve oplossingen op het gebied van besturing, medische systemen, gebouwautomatisering, landbouw systemen, draadloze oplossingen, laag stroomverbruik oplossingen. Wij ontwikkelen, verkopen en produceren single board computer (SBC), embedded-systemen, panel-PC, randapparatuur en ontwerpen op maat. Naast de standaard producten, is EXEL zeer bereid om OEM / ODM verzoeken te aanvaarden voor het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte hardware en software.

De implementatie van een groot aantal succesvolle projecten in de meest diverse sectoren heeft gezorgd voor ons succes en zowel onze klanten als onszelf geholpen om een ​​uitgebreid aanbod van know-how te ontwikkelen.
Wij hechten er veel waarde aan dat we in de voorhoede opereren, terwijl we nooit het evenwicht tussen vooruitgang en kosteneffectiviteit uit het oog verliezen.
Exel's uitzonderlijke probleem oplossend vermogen dat is gebaseerd op deze kennis en ervaring wordt toegepast in de verschillende sectoren door een toenemend aantal tevreden klanten.

EXEL oplossingen op maat worden ontworpen en vervaardigd voor alle industriële sectoren. Volledig geïntegreerde systemen omvatten de kritieke componenten van het product ontwerp, de ontwikkeling en de productie-optimalisering. EXEL experts hebben end-to-end oplossingen ontwikkeld die core-technologie mogelijkheden biedt aan een uniek scala van industrieën. Van het idee en de concept-ontwikkeling tot de seriële productie van complete apparaten, biedt EXEL haar klanten een geperfectioneerd, top-kwaliteit en volledig ondersteund op maat gemaakt product ter versterking van hun marktpositie.

Als algemene aannemer, biedt EXEL mogelijkheid tot kosten-efficiënte "time to market" outsourcing door het aangaan van een systeem partnership met onze klanten. Naast onze medewerkers, onze sociale betrokkenheid en de bescherming van het milieu, is kwaliteit onze topprioriteit.

Relevante ervaring

Regionale Call "Dai Distretti Produttivi ai Distretti Tecnologici" E37I10000150001 pERhl project Ontwerp en ontwikkeling van hardware.


FP7-ICT-2010-7 CUPID project Closed-loop systeem voor persoonlijke en thuis revalidatie voor mensen met de ziekte van Parkinson. Hardware en software ontwikkeling.


Related Links