Laatste tweets

Meer tweets

Mondragon University

mondragon university

De faculteit Ingenieurswetenschappen van Mondragon begon met het geven van onderwijs in 1943, gepromoot door de pastoor Fr. Jose Mari Arizmendiarrieta, oprichter van de coöperatieve ervaring van Mondragon. Sindsdien is het blijven groeien en bovendien heeft het geleid tot de oprichting van talrijke innovatieve zakelijke ondernemingen. Sinds haar oprichting, is de universiteit toegewijd aan de hoge kwaliteit van het onderwijs en de praktijkgerichtheid van de opleidingen.

De 'Intelligent en Distributed Control Systems'onderzoeksgroep wordt gevormd door 11 onderzoekers / docenten en ze bestaan in 2012 sinds 10 jaar. Gedurende deze jaren heeft het team zijn expertise ontwikkeld in Kunstmatige Intelligentie technieken (neurale netwerken, Bayesiaanse netten, genetische algoritmen en Use Cases), visie, ontwerp en ontwikkeling van gedistribueerde systemen integreren van communicatie (netwerken en bustechnologie), Real Time OS, UML-gebaseerde MDD en gedistribueerd en evenwijdig programmeren. Het onderzoek ontwikkeld door dit team is gericht op samenwerking en integratie met het bedrijfsleven wat zich manifesteert door deel te nemen aan tal van projecten met bedrijven.

Onderzoeksgebieden:
Leren en Redeneren
De ontwikkeling van systemen die leren en hun gedrag aanpassen om autonoom te handelen in een veranderende omgeving, die bijdragen aan het  creëren van een intelligente omgeving.

Distributed Control Systems
Specialisatie in drie belangrijke gebieden in het Ontwerpen en Ontwikkelen van Distributed Control Systems: Betrouwbaarheid, voorspelbaarheid en Controle Optimalisatie en Scheduling. Bovendien is de ontwikkeling van dit onderzoek is gericht op embedded systemen met eisen aan betrouwbaarheid en real-time eisen in alle componenten van een gedistribueerd systeem, zoals: communicatie, besturingssystemen en middleware.