Laatste tweets

Meer tweets

NoemaLife

noemalife we care

NoemaLife SpA, Bologna, Italy

Onze kern missie is de versterking van de klinische processen door middel van workflow-automatisering en procesbeheersing. NoemaLife helpt haar klanten als strategische partner om hun workflows en processen te verbeteren en om hun operationele efficiëntie te verhogen door middel van de expertise en geavanceerde technologie waarover zij beschikt. Met meer dan 1.800 implementaties in zorginstellingen en meer dan 700 vrije beroepen, is NoemaLife de toonaangevende leverancier van klinische en ziekenhuis IT-oplossingen in Italië en een belangrijke speler in Europa.

NoemaLife heeft haar oplossingen in het hele gezondheidszorg spectrum geïmplementeerd: Geïntegreerd Proces Management (meer dan 285 zorginstellingen), Specialistische oplossingen (41 gespecialiseerde afdelingen), Spoed Eisende Hulp oplossingen (28 SEH's), Radiologie en Imaging oplossingen (meer dan 25 afdelingen Radiologie), Laboratorium oplossingen (506 onderzoekslaboratoria en 127 microbiologische laboratoria), pathologisch-anatomisch oplossingen (84 anatomische pathologie afdelingen).

Sinds 1997 ISO 9001 gecertificeerd voor de ontwikkeling en de bijbehorende IT-diensten van de informatiesystemen in de gezondheidszorg veld. Sinds 2003 ISO 13485-gecertificeerd voor de ontwikkeling van digitale en x-ray diagnostische systemen. Sinds 2003 neemt NoemaLife actief deel aan de IHE Connect-a-thon met het verkrijgen van de validatie van alle eigen applicaties met behulp van vastgestelde normen (HL7, DICOM, HTML, XML).

Relevante ervaring

NoemaLife heeft een ruime ervaring in het deelnemen en het coördineren van middelgrote tot grote nationale en internationale projecten. Europese co-gefinancierde projecten zijn onder meer:
eTEN C029399 FOR ALL - "de universele dienst voor het beheren en bewaken van hart-en psychische gezondheid van de Europese hartpatiënten": Meertalig maatwerk en marktvalidatie van het Icaros systeem voor de bewaking op afstand van chronische cardiale pathologieën patiënten; 2005-2007;
Eurostars E 5112 RELIS - "Risico Detectie in Laboratorium Informatie Systemen": Ontwerp en ontwikkeling van een platform voor real-time identificatie van afwijkende resultaten in het Laboratory Information System kader; start 01.06.2010;
KP7: IST 216134 REMINE - "High Performance Voorspelling, Detectie en Monitoring Platform voor Patiëntveiligheid en Risico Management": Ontwerp en ontwikkeling van een taxonomie / ontologie-gebaseerd systeem voor klinisch risicomanagement, gebaseerd op de integratie van heterogene data en semantische analyse van niet -gestructureerde informatie, 01.01.2008 - 31.05.2011 (coördinator);
KP7: IST 224635 VPH2 - "Virtuele Pathologische Hart van de Virtuele Fysiologische Mens': Ontwerp en ontwikkeling van rekenmodellen van het hart voor de definitie van ernst en uitbreiding van de pathologie bij post-ischemische patiënten; ontwikkeling van beslissingsondersteunende systemen voor de planning van diagnostische en chirurgische behandeling, 01.07.2008 - 31.10.2011 (Coördinator).


Related Links